Speciaal maatwerk

Emaille bordjes online heeft zeer veel ervaring met speciale items in het kader van grote en kleine projecten. Van leveringen aan motorclubs, verenigingen van eigenaren (VVE´s), bierbrouwers en overheden, MKB-ondernemingen tot aan particulieren. Ook als u maar 1 bord nodig heeft, bieden wij mogelijkheden.
Bijna alle maten, vormen en kleuren zijn mogelijk. Afhankelijk van de aantallen en het soort bord, wordt uw bord handmatig ingekleurd, met zeefdruk of laser gemaakt.
Wij bieden u ook bij maatwerk gegarandeerd de beste prijs/kwaliteitverhouding in heel Europa.
De levertijd van maatwerk borden is tussen de 3 en de 5 weken. Bij uw aanvraag kunnen we u informeren over een nauwkeurige levertijd.
Op basis van bijvoorbeeld een schets of ontwerp kunt u bij ons alle informatie krijgen. We kunnen alles voor u verzorgen vanaf de schets op papier, het eventuele vectoriseren, tot en met de productie.
De borden zijn (nog) niet standaard via de webwinkel te bestellen. De mogelijkheden zijn hiervoor te groot. Om toch een indruk te kunnen geven van de bijna oneindige mogelijkheden vind u op deze pagina een galerij met voorbeelden van borden die we recent hebben geleverd.
Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar een item die niet in de webwinkel staat, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


U kunt contact opnemen via het contactformulier, per mail: info@emaillebordjesonline.nl of telefonisch: 0634935008.