Verzenden en retouren

5Verzenden:
Alle prijzen die u in onze webwinkel ziet, zijn inclusief verzendkosten bij verzending binnen de EU. Verzending buiten de EU is uiteraard ook mogelijk, tarieven op aanvraag.

Voor standaard voorraadartikelen geldt dat deze na ontvangst van uw betaling binnen 5 werkdagen worden afgeleverd op het door uw aangegeven afleveradres. De exacte leverdag hangt af van de snelheid van de post, het moment waarop de bestelling geplaatst is,en naar welk land het verstuurd moet worden. Omdat er dus meerdere factoren zijn houden we de toegezegde levertijd ruim aan.

Voor standaard artikelen die onverhoopt niet voorradig zijn, of speciaal voor u gemaakt moeten worden, is de Levertijd hiervan is tussen de 3 en de 5 weken.  Als u bij uw bestelling vraagt om de Levertijd, zullen wij u heel snel een precieze leverdatum kunnen geven.

Voor standaard artikelen die onverhoopt niet voorradig zijn, of maatwerk-items die speciaal voor u gemaakt moeten worden, is de levertijd tussen de 3 en de 6 weken. Mocht dit voorkomen, dan brengen we u hiervan uiteraard op de hoogte en geven we u een duidelijke indicatie van de levertijd.

Wilt u een gegarandeerde Levertijd, of heeft u een ´spoedje´, dan kunt u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken..

Afhalen van uw bestelling is op afspraak mogelijk.

Retouren:
U heeft het recht om uw bestelling te retourneren. Conform de wetgeving op dit gebied kunt u dit doen zonder opgaaf van de reden. U heeft het recht om uw bestelling te retourneren. Conform de wetgeving op dit gebied kunt u dit doen zonder opgaaf van de reden.

Voorwaarden:
U moet het product binnen 14 dagen retourneren, en het product moet in de originele verpakking worden geretourneerd.

De verzendkosten van de retourzending is voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een garantiegeval. Na ontvangst van de retourzending ontvangt u van ons een bevestiging per email. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending wordt het bedrag dan terug gestort op uw rekening.

Het retour adres (en tevens adres voor alle schriftelijke correspondentie) is:

Emaille Bordjes Online
Broeksingel 34
6581 HB Malden